Close

Módní trendy pro podzim a zimu 2020

Módní trendy letošního podzimu

Podzim již naplno propukl a zima se nezadržitelně blíží. Je tak nejvyšší čas obměnit svůj letní šatník za zimní. Schovejte proto lehounké šaty a krátké sukně, a naopak ze svých skříní vytáhněte kožené bundy, krátké kardigany a teplé svetry. Právě ty budou totiž naprostým módním hitem této sezony.

Módní kousky pro podzim a zimu 2020

S každým novým rokem se spousty módních trendů mění. Některé však naopak zůstávají stejné již několik let. Například taková kožená bunda nesmí chybět v žádném dámském i pánském šatníku. Skvěle se kombinuje, báječně vypadá a během chladnějších podzimních dnů vás dokáže výtečně zahřát.

Mezi podzimní trendy se již několik let řadí také dlouhé trenčkoty, pletené svetry a krátké kardigany. Jedná se o módní hit podzimu/zimy, který perfektně vypadá a zároveň je velmi praktický. Pokud dlouhý trenčkot zkombinujete s dobře padnoucími džínami, stylovým podzimním kloboukem a kotníkovými boty na podpatku, máte vyhráno.

Oslnivým podzimním hitem, který je v ulicích možné vidět čím dál častěji, jsou kožené kalhoty. I ty dokážou udělat mnoho parády. K takových kalhotám si pak stačí vzít nějaký originální svetr nebo halenku s nabíranými rukávy a outfit snů je na světě.

Jaké módní kousky tedy opravdu nesmí chybět v žádném dámském i pánském podzimním šatníku, pokud chcete být během letošního podzimu a zimy za módní ikonu?

Must have dámského šatníku:

  • kožené bundy
  • krátké kardigany
  • podzimní klobouky

K těmto třem módním kouskům zřejmě není třeba příliš dodávat. Většina žen má již takové kousky ve svém šatníku a již nějakou dobu je nosí. Pokud náhodou ne, není třeba věšet hlavu. Současné módní řetězce nabízí tak široký a pestrý sortiment podzimního i zimního oblečení, že si z něj zaručeně vyberete i vy. 

Must have pánského šatníku:

  • kožené bundy
  • pletené svetry
  • elegantní kabáty

Ani muži by přípravu podzimní a zimního šatníku neměli podceňovat. Pánové, pokud chcete zazářit během všedních dnů, tak kožené a džínové bundy jsou sázka na jistotu. Jestliže takový outfit ještě doplníte nějakou šálou, jistě se za vámi na ulicí otočí nejedna žena. 

Trávíte-li většinu dne v obleku, pak ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět dlouhý společenský kabát hnědé či černé barvy, který na mužích vypadá naprosto senzačně.

Barvy letošního podzimu/zimy

Letošní barevné kombinace pro chladnější dny jsou doslova pastva pro oči. Hravé a hřejivé tóny, které sluší každému. Tak by se daly popsat barvy letošního podzimu/zimy. 

Kromě klasických podzimních barev, jakými jsou například hnědá, vínová či béžová, budou letos trendy i odvážnější barevné tóny. Například taková růžová a žlutá se řadí mezi top barvy podzimu 2020. Žádnou chybu neuděláte ani ve chvíli, kdy se rozhodnete sáhnout po temně modrých a červených tónech.

A co vy? Již máte svůj šatník na nadcházející sezonu připravený, nebo stále v obchodech vybíráte ty nejlepší módní kousky?